Представники Європи, Франція і Хорватія, б'ються в неділю, 15 липня, на стадіоні "Лужники" в Москві. Початок гри - о 18.00 за київським часом.

Франція: 1. Льоріс - 2. Павар, 4. Варан, 5. Юмтіті, 21. Лукас-Франсуа, 6. Погба, 13. Канте, 14. Матуіді, 7. Грізманн, 9. Жиру, 10. Мбаппе

Запасні: 16. Манданда, 23. Ареола, 3. Кімпембе, 17. Рамі, 19. Сідібе Дж., 22. Менді Б., 8. Лемар, 15. Н`Зонзі, 18. Набіл Фекір, 12. Толіссо, 11. Дембеле У., 20. Флоріан Товен

Хорватія: 23. Субашич Д. - 2. Врсалько, 3. Стрініч, 6. Ловрен, 21. Віда, 4. Перішич І., 10. Модріч, 11. Брозовіч, 7. Ракітіч, ​​17. Манджукич, 18. Ребич

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Запасні: 1. Ліваковіч, 12. Калинич Л., 13. Едвай, 15. Чалет-Цар, 22. Піваріч, 5. Чорлука, 8. Ковачич, 14. Брадаріч, 19. Бадель, 9. Крамаріч, 20. Пьяца

ДЕ ДИВИТИСЯ ФІНАЛ ЧС-2018 ФРАНЦІЯ - ХОРВАТІЯ

Побачити вирішальний матч ЧС-2018 можна буде в ефірі телеканалу "Інтер", де також глядачі зможуть побачити традиційну аналітичну студію.

Крім того, пряму трансляцію з Москви запланували такі російські ЗМІ, як "Росія 1", "Матч ТВ", а також Перший канал (на офіційному сайті). Крім того, матч покаже білоруський канал "Білорусь 5".

ПРОГНОЗ НА ФІНАЛ ЧС-2018 ФРАНЦІЯ - ХОРВАТІЯ

Фаворитом, на думку букмекерів, є чинні чемпіони Європи. Ставки на перемогу збірної Франції приймаються з коефіцієнтом 1,91.

Нічия за підсумками 90 хвилин основного часу оцінюється коефіцієнтом 3,20. А показники на успіх Хорватії досягають рівня 4,50.

ЛЮДИ В ЧОРНОМУ

Обслуговувати фінал ЧС-2018 довірили аргентинської бригаді арбітрів на чолі з Нестором Пітанною. Йому допомагатимуть співвітчизники Ернан Майдану і Хуан Пабло Белатті. Роль четвертого рефері дісталася Бьорну Куйперсу з Нідерландів.

Аргентинець на турнірі в Росії працював уже на чотирьох матчах - стартовій грі турніру Росія - Саудівська Аравія, зустрічі групи F Мексика - Швеція, грі 1/8 фіналу між Хорватією і Данією, а також на чвертьфіналі Уругвай - Франція.

СЛОВА ПЕРЕД МАТЧЕМ

Дідьє Дешам, головний тренер збірної Франції:

- Хорвати мають клубний досвідом, але по ходу турніру ми постійно грали проти суперників, у яких не менше досвіду, навіть більше. Так, у нас молода команда, але є 9 осіб, які пам'ятають про своїх помилках в фіналі Євро. Вони їх більше не повторять. Ми змінили підхід в підготовці до гри, це унікальний матч, який вимагає унікального підходу.

Златко Даліч, головний тренер збірної Хорватії:

- Весь світ буде стежити за цим матчем. Не треба зажиматься, не треба зациклюватися на чомусь. Це найважливіший момент в нашому житті. Це головний матч для всього хорватського народу. Якщо ми зазнаємо невдачі, то хочемо зробити це з гідністю. Якщо ми завоюємо цей кубок, то ніхто не буде відчувати велику гордість, ніж ми. Я не особливо приділяю увагу статистиці і традиціям, традиції існують для того, щоб їх ламати. Ми маємо намір насолодитися фіналом, нам не особливо важливо, хто буде нашим суперником.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", 15 липня в Москві збірні Франції та Хорватії зіграють у фіналі чемпіонату світу-2018.