Величезна частина Індійського океану, в якій немає кисню і життя поступово збільшується.

"Мертва зона" розміром в 1 млн кв. км. починається на глибині 100 метрів і закінчується на глибині більше 1,5 кілометрів, а вся ця площа просто позбавлена кисню.

Дослідник з Нью-Йоркського університету Абу-Дабі (ОАЕ) Зухейр Лашкар вважає, що мертве пляма в Індійському океані значно перевершує інші кліматичні катастрофи, і збільшується з кожним днем все швидше.

Вчені вважають, що мертва зона розширюється з-за глобального потепління, адже саме за останні 20 років це мертве пляма істотно збільшилася в розмірах.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Підвищення температури моря в цій зоні веде до зниження вмісту кисню у воді, а це призводить до ще більшого нагрівання води, що дозволяє збільшуватися температурі сусіднім акваторій. В результаті з регіону йде риба, гинуть коралові рифи.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що представники NASA показали ролик, на якому можна помітити баталії невідомих істот. Вчений Джеффрі Марсі заявив про те, що 9 липня поблизу Сонця вчені зафіксували справжню "космічну війну". Передбачається, що в космічному просторі існують конкуруючі цивілізації.

Астрономи підкреслили, що в небесному просторі постійно відбувається активна діяльність, яку жителі Землі просто не помічають. Напередодні експерт отримав відомості від працівника Грін-Бенк. Чоловік заявив, що біля Сонця спостерігаються якісь аномалії. Незвичайну активність зафіксували 9 липня.

Для підтвердження дивного факту фахівці з NASA опублікували відеоролик, на якому можна побачити, як біля світила почалася "космічна війна", противники "обстрілюють" один одного променями. Користувачі вважають, що видовище можна аргументувати тим, що конкуруючі інопланетні цивілізації вступили в протистояння за вплив над Землею.