Психолог з Гарвардського університету Джастін Ламіллер провела дослідження найпоширеніших сексуальних фантазій, в якому взяло участь 4 тис. осіб.

Про це повідомляє "Новий час".

Найпоширенішою сексуальною фантазією виявився секс утрьох. Про це фантазують 89% респондентів.

"Я сподіваюся, що допоможу людям краще зрозуміти свої фантазії і не відчувати сорому, ніяковості і занепокоєння з цього приводу. При цьому я сподіваюся, що люди будуть частіше говорити про свої фантазії з партнерами", - говорить автор дослідження.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

На другій сходинці опинився БДСМ. Про нього фантазують 65% учасників дослідження.

Третє місце, як не дивно, посіло сексуальне різноманіття. Респонденти, які перебувають у тривалих стосунках чи шлюбі часто фантазують про секс із незнайомцем або незнайомкою.

Майже 60% осіб мріють про секс у громадських місцях, більшість з яких жінки. Найпопулярнішими місцями стали парки, ліфти і офісу.

58% респондентів зізналися, що їх збуджує думка про секс їх партнера з іншою людиною.

Замикає рейтинг - одностатевий акт. Про такі фантазії розповіли 59% жінок і 26% чоловіків. Крім того, чоловіки фантазують про секс з транссексуалом і трансвеститом. При цьому вони вважають себе гетеросексуальними.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", представники ВООЗ офіційно визнали неконтрольоване бажання інтимної близькості хворобою.

Обсесивно-компульсивна сексуальна поведінка — нездатність контролювати сексуальне бажання, Всесвітня організація охорони здоров'я внесла в свій каталог захворювань. Сексуальна залежність стоїть на одному рівні з ігроманією і наркоманією. Симптоми хвороби можна також порівняти з алкоголізмом.

У випуску Міжнародної класифікації хвороб ВООЗ обсесивно-компульсивна сексуальна поведінка буде значиться як нездатність контролювати сильне сексуальне бажання або одним словом — гіперсексуальність. З офіційним статусом діагнозу, лікарі зможуть призначати відповідне лікування.

Спеціалісти ВООЗ зазначають, що визнання сексуальної залежності не буде виправдовувати, приміром, ґвалтівників. Подібні випадки відносяться до галузі кримінального права і притягуються до судової відповідальності. Проте будь-хто, хто буде відчувати в собі неконтрольовану тягу до сексу може звернутися до лікарів.