Американський телеканал 22 News вів прямий ефір з міста Спрінгфілд, який засипало снігом. Раптово у кадрі з'явилась людина у костюмі снігової людини.

Метеоролог розповідала про складні погодні умови, а оператор побачив на задньому фоні чоловіка у чорному кудлатому костюмі, який намагався пробратися через замет. Камера на кілька секунд повернулась у бік, щоб показати засніжену вулицю, але коли повернулася, "єті" вже не було.

Читайте також: Росіянин зафільмував снігову людину

"Ніколи не вгадаєш, що чекає на вас під час прямого включення", - прокоментували подію на сайті каналу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Єті називають істоту, що нібито мешкає у гірських та засніжених районах планети. Чимало людей повідомляли, що бачили її, але немає жодних доказів її існування.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мешканка Ірландії зробила кілька фото з лісу у графстві Антрім, а пізніше побачила на них снігову людину.