Американські спецслужби повідомляють, що мають докази того, що члени передвиборного штабу Дональда Трампа мали зв'язки з російською розвідкою.

Як пише New York Times з посиланням на чотирьох американських чиновників, спецслужби мають записи телефонних розмов помічників Трампа з російськими спецслужбами. При цьому вказується, що серед тих, хто спілкувався з розвідкою, є як колишні, так і чинні чиновники.

Читайте також: Флінн розповів про розмову з російським послом

Помічений у зв'язках з Росією і колишній керівник передвиборного штабу Трампа і екс-радник колишнього глави України Віктора Януковича Пол Манафорт. При цьому сам Манафорт цю інформацію заперечує.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що радник американського президента Майкл Флінн вів переговори з російським послом про зняття санкцій. При цьому Флінн не сказав про переговори віце-президенту. Деякі співробітники Білого дому в порядку повної конфіденційності підтвердили, що після цього випадку Флінн практично втратив довіру адміністрації і самого президента, його позиції чимало ослабли.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ