Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков прокоментував на сторінці у Facebook складений нардепом-радикалом Андрієм Артеменком план передання Криму в оренду Росії.

"Депутат Артеменко, що пропонує віддати Крим в оренду Росії - безвідповідальний маргінал. Правий Ляшко - цього представника Льовочкіна треба відправляти з парламенту України - в оренду. Наприклад - політичним піонерам піндостану", - написав Аваков.

Читайте також: Нардеп роз'яснив план з оренди Криму

Нагадаємо, видання The New York Times опублікувало статтю про те, що Андрій Артеменко розробив план урегулювання українсько-російських відносин, який передбачав проведення референдуму в Україні щодо передання Криму в оренду Росії на 50 або 100 років. Цей документ нардеп передав вже екс-раднику президента США Майклу Флінну.

Зазначимо, що Артеменко підтвердив наявність плану та зазначив, що він отримав підтримку з боку десятка народних депутатів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко порівняв Артеменка із Савченко та закликав його скласти депутатський мандат.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ