У Туреччині правоохоронці затримали кореспондента з Німеччини Деніза Юселя за пропаганду тероризму.

Як говориться в повідомленні місцевого видання, журналіст працює в газеті Welt, поліція звинувачує його в популяризації тероризму і підбурюванні населення. Звинувачення градом посипалися на Юселя після того, як він опублікував уривки з листів родича Міненергетики Берата Албайрака, пошту якого зламали хакери взимку минулого року.

В оприлюднених переписках політики вели переговори на тему того, як і наскільки необхідно контролювати турецькі ЗМІ, а також те, що незабаром потрібно створити в соціальних мережах спеціальні акаунти, з яких "вливалася б у вуха" інформація, яка згодом повинна була перетворитися на суспільну думку.

На даний момент журналіст перебуває в СІЗО вже близько двох тижнів.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Віктор Янукович розповів про особисте життя німецькому журналісту.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще