На місці потужних вибухів, що сталися 12 серпня в китайському Тяньцзіні, знову з'явилися, щонайменше, чотири нових вогнища загоряння.

Про це повідомляє агентство Сіньхуа, пише ВВС.

"У районі епіцентру і навколо місця події з'явилися, щонайменше, чотири точки займання. Одна точка спалаху знаходиться в зоні транспортування, решта усередині зони епіцентру вибуху", - сказано в повідомленні.

Читайте також: У Македонії надзвичайний стан через наплив біженців

Нагадаємо, вибух стався на одному зі складів з хімічними речовинами в припортовому місті Тяньцзінь. Потужність першого вибуху склала 3 тонни в тротиловому еквіваленті. Але після нього послідувала ще серія вибухів. Потужність найбільшого з них становила 21 тонну в тротиловому еквіваленті. За останніми даними, в результаті вибуху загинули 114 людей.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На місці інциденту рятувальники виявили, за попередніми оцінками, кілька сотень тонн вкрай небезпечного токсичного речовини ціаніду натрію. Деякі місцеві ЗМІ повідомляли, що на складі могло знаходитися більше 700 тонн цієї небезпечної речовини.