Сьогодні вночі, 29 серпня, в Магарамкентському районі Дагестану, в рамках діючої карательної операції, на околиці села Магарамкент співробітники російських правоохоронних органів проводили оперативно-розшукові заходи. Про це повідомляє ІНФОРМАТОР.

Приблизно о 1:30 ночі на путівці з'явився автомобіль "ВАЗ". На вимогу зупинити машину водій не відреагував і спробував сховатися, при цьому його пасажир відкрив стрілянину з пістолета у бік російського спецназу.

Читайте також: Колишнього мера Махачкали засудили до довічного ув'язнення

В авто перебували дагестанські повстанці, що спробували дати російським окупантам бій. У відповідь був відкритий вогонь, внаслідок чого автомобіль загорівся.

Після гасіння пожежі в салоні виявлено 2 трупи, їх особи встановлюються.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що Басманний суд Москви заарештував на два місяці голову Кізлярского району Дагестану Андрія Виноградова, якого підозрюють у вбивствах і фінансуванні тероризму.