Ліван обміняв 13 ув'язнених, у тому числі колишню дружину лідера "Ісламської держави" Саджу Дулаймі, на 16 ліванських солдатів і поліцейських, захоплених бойовиками "Аль-Каїди".

Про це пише Аль-Джазіра.

Наголошується, що ліванські військовослужбовці і поліцейські були захоплені терористами в серпні 2014 року під час боїв на кордоні Лівану з Сирією. За умовами обміну "Фронт ан-Нусра" також передасть Лівану тіла двох загиблих солдат.

Читайте також: ІДІЛ готує теракти в Італії

Нагадаємо, Саджа Дулаймі була арештована в Лівані в листопаді 2014 по звинуваченням у зв'язках з терористами. Після звільнення вона збирається виїхати до Туреччини. Дулаймі розповіла, що розлучилася з лідером ІД Абу Бакромаль-Багдаді понад шість років тому.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще