У Сполучених Штатах відбулася масова бійка за участю близько двох тисяч молодих людей, віком від 13 до 20 років.

У торговому центрі Сейнт-Меттьюса, у штаті Кентуккі, та прямо на вулиці, понад півсотні поліцейських намагались заспокоїти агресивних молодиків ввечері 26 грудня.

Про це пише nbcnews.

"Це було схоже на повстання. Повне божевілля. Я в поліції служу 33 роки і ніколи не бачив нічого подібного", - розповів представник копів Денніс Макдоналд.

За його словами, потерпілих у інциденті не зафіксували, арештованих також немає. Поліцейських проінструктували діяти максимально стримано і не провокувати підлітків.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: "Чорна п'ятниця": брутальні бійки у торгових центрах США (відео)

Раніше говорили про постріли у торговому центрі, проте інформація не підтвердилась.

Точних причин бійки поки не називають, проте правоохоронці впевнені, що бійка - незапланована і стихійна.

Імовірно, молодь так бурно відреагувала на передноворічні розпродажі у молах. Магазин відновив свою роботу після встановлення порядку - вранці 27 грудня.

Згідно інформації, у Сейнт-Меттьюс мешкає близько 18 тисяч людей. Містечко вважають спокійним і тихим.

Нагадаємо, щороку, наприкінці листопада, магазини у США влаштовують так звану "Чорну п'ятницю" - день суцільних розпродажів, які нерідко закінчуються масовими бійками за отримання бажаних речей та місце у черзі.