У Росії знайшли мертвим ще одного генерала ГРУ. Про це йдеться в записці президента Росії, в якій він висловлює співчуття у зв'язку зі смертю начальника російської розвідки 58-річного Ігоря Сергуна.

Уточнюється, що у військового зупинилося серце. Працювати начальником розвідувального управління РФ він почав п'ять років тому. 21 лютого його підвищили від генерал-лейтенанта до генерал-полковника. Також, він працював військовим аташе в столиці Албанії.

Ігор Сергун потрапив до списку санкцій США, який розширили в грудні 2015 року.

У цей список попададют росіяни, які сприяли анексії Криму і збройному конфлікту на Донбасі. А Сергун керував операцією по блокуванню військових об'єктів і сил української армії в Криму.

Читайте також: Командувач анексією Криму помер

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що 29 грудня зупинилося серце у 52-річного російського генерала Олександра Шушукіна. Він командував анексією Криму, також відзначився під час збройного конфлікту в Південній Осетії.

Росія незаконно анексувала Крим навесні 2014 року за допомогою референдуму, який контролювали загони "зелених чоловічків".