Перший замісник голови фракції БПП Ігор Кононенко сьогодні повідомив про те, що покидає свою посаду на період, допоки триватиме слідство у звинуваченнях, які вчора міністр Айварас Абромавічус зробив на його адресу. Про це сьогодні повідомили в БПП.

Кононенко нагадав, що ще вчора він особисто звернувся із заявою до Національного антикорупційного бюро стосовно, безпідставних, на його думку, обвинувачень міністра Айвараса Абромавічуса. У зверненні Кононенко наполіг об'єктивно дослідити всі звинувачення та наказати тих, хто винен насправді. Крім того, Кононенко хоче спільно із Абрамавичусом пройти перевірку на детекторі брехні.

Читати також: Абромавічус піде разом з усім Кабміном - Луценко

Як відомо, вчора Айварас Абромавічус звинуватив Ігоря Кононенко в корупції та намаганні завести в Міністерство економічного розвитку і торгівлі своїх людей. Абрамовічус повідомив про безпрецедентний тиск на його міністерство "згори" і написав заяву про відставку. Слідом за ним склали свої повноваження всі його заступники. Вже вчора ввечері Абрамовічус забрав всі особисті речі зі свого кабінету і навіть картини, які привіз з Грузії.