Нещодавно на YouTube-каналі свіжопрокачанного фільму "Гоголь. Страшна помста з'явилося відео на пісню "Ленінграда" "Страшна помста", назване« Секретні титри фільму "Гоголь. Страшна помста".

Сюжет кліпу такий: в провінційний театр їде новий художній керівник (його закадровий голос звучить у виконанні Сергія Шнурова).

Після приїзду він наводить в трупі шереху і наказує ставити Гоголя в сучасній інтерпретації.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Забавно, що роль оповідача-сатрапа дісталась молодому геніальному акторові Даніелю Кислицькому, а місцевого Примадонну Інокентія Петушинському (Сергія Бурунова) відсуває в самий задник: йому доручено зіграти дерево. Немає звіра більш лютого, ніж ображений артист! Петушинський ступає на слизьку стежку помсти: в самий розпал вендети на сцену виходить закон бумеранга і подальше дійство розгортається за канонами першокласного шабашу і божевілля.

Перед переглядом кліпу важливо зробити одне зауваження: текст майстерно інкрустований ненормативною лексикою. Так що краще приберіть кота і дідуся-літературного критика - від екрану! А самі підсуньтесь ближче: сокровенну подругу мера грає чарівна медсестра MAXIM Карина Звєрєва.

Нагадаємо, відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, нещодавно поділилася з фоловерами в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Як повідомляв Znaj.ua, відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість закінчила відпочивати і вирушила в концертний тур. Так, артистка зробила селфі в дзеркалі, показавши величезний букет троянд, а ще натякнула, що відправляється виступати в Лос-Анджелес.

Також Znaj.ua писав про те, що популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину шанувальників на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість прорекламувала бразильський бренд одягу, позуючи в золотому костюмчику. Як це часто буває, наряд виявився замалий на дівчину, тому вона так і не змогла застебнути його до кінця.