Українські зірки зібралися здивувати популярний в Росії фестиваль "Нова хвиля-2018". Нагадаємо, що нещодавно цей фестиваль отримав скандальну славу у зв'язку з перенесенням його з латвійської Юрмали до міста Сочі.

Так, у російському фестивалі молодих виконавців планують взяти участь народні артистки України Ані Лорак і Таїсія Повалій, заслужена артистка України Світлана Лобода, а також співак ALEKSEEV (Микита Алексєєв). Про це стало відомо завдяки повідомленням на офіційній сторінці "Хвилі" в Instagram.

Цікаво, що музиканти-українці не тільки виступатимуть на сцені заходи. Наприклад, опальна Ані Лорак також постане перед глядачами в ролі журі і судитиме талант молодих виконавців.

Повалій, в свою чергу, стане "цвяхом" програми одного з фінальних днів фестивалю, а саме 8 вересня на "Вечорі прем'єр" вона презентуватиме свою музичну новинку. Артистка виступить на одній сцені з такими метрами естради РФ, як Валерій Леонтьєв, Микола Басков, Сергій Лазарєв, а також культової співачкою Іриною Аллегровою і "королем російської поп-музики" Філіпом Кіркоровим.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

ALEKSEEV виступить двічі: на гала-концерті з нагоди відкриття "Нової хвилі-2018" 4 вересня, а також 5 вересня на творчих вечорах a'studio і Леоніда Агутіна.⠀

Лобода стане зіркою закриття фестивалю, яке відбудеться в неділю, 9 вересня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зіркові батьки відзначили День знань і похвалилися в мережі сімейними фотографіями з дітьми. Популярні українські мами опублікували знімки в Instagram. Деякі зірки показали свої раритетні шкільні фото.

Завдяки публікаціям у мережі ми зібрали для вас фото зіркових мам, які опубліковані в честь святкування 1 вересня.

Варто нагадати, що нещодавно Волочкова провела свою доньку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі. Анастасія також пригрозила, що збирається порвати лінійку.

Нагадаємо, довгонога Никитюк переживає за свої бутони.

Як повідомляв Знай.uа, Лобода показала сестру.

Знай.uа писав, Ротару зізналася, від чого сходить з розуму.