Напевно, багато хто з вас зіштовхувався з тими людьми, для яких Лялька для Барбі є зразком для наслідування і ідеалом краси.

Деякі дівчата так прагнуть бути схожими на іграшкову красуню, що спускають десятки тисяч доларів на пластичні операції.

Жива Барбі

Наприклад, Аманда Ахола з Фінляндії почала змінюватися в 16 років. Зараз їй трохи більше 20, позаду вже 3 операції на грудях, ринопластика, збільшення губ. За перетворення дівчина вже заплатила 25 000 доларів.

Аманда Ахола

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У свою чергу, Кеті Роуз почала перетворюватися в Барбі після того, як перемогла рак і вийшла з депресії. За допомогою дівчина звернулася до батька, і він вже витратив 40 000 доларів на операції доньки.

Наостанок, згадаємо про Рейчел Еванс. Після того, як Рейчел втратила дитину, погіршилися і її відносини з коханим. У дівчини почалося харчовий розлад, через який близькі стали називати її Барбі.

Рейчел Еванс

Рейчел Еванс

Відразу після цього у Еванс з'явилися думки про те, щоб дійсно стати Барбі. Підтяжка обличчя і ботокс, філери і грудні імпланти обійшлись дівчині в 20 000 доларів.

Рейчел Еванс

За підсумком, Рейчел Еванс - найстарша Барбі Великобританії, адже їй уже 40.

Про решту жахливих історій можна дізнатися з відеосюжету.

До слова, у червні цього року південноафриканська супермодель Кендіс Свейнпол, більш відома як один з "янголів" компанії Victoria’s Secret, стала мамою вдруге. Минуло лише два місяці після пологів, як Свейнпол продемонструвала шикарну, підтягнуту фігуру на зло всім заздрісникам.

Відповідний знімок супермодель опублікувала у своєму Instagram-акаунті.

Кендіс Свейнпол

Незважаючи на нападки хейтерів, які не упускають можливості розкритикувати її фізичну форму після пологів, зірка оголилася і продемонструвала справжню любов і повагу до свого тіла.

Кадр, який Кендіс виклала у соцмережу, прикрасить обкладинку книги фотографа Рассела Джеймса – на ньому модель позує повністю голою.

Кендіс Свейнпол

Немає ніяких сумнівів, що молода зіркова матуся перебуває в приголомшливій формі. Так тримати!

Кендіс Свейнпол

Нагадаємо, фанати 39-річної співачки Ані Лорак були впевнені, що вона простила зраду чоловікові Мурату Налчаджиоглу. Однак днями співачка поспілкувалася з журналістами і зробила дивну заяву.

Як повідомляв Znaj.ua, MONATIK, який нещодавно оголосив Stadium Show "Love It Ритм" на НСК "Олімпійський" 1 червня 2019 року, презентував зворушливий промо-ролик майбутнього шоу.

Також Znaj.ua писав про те, що Анна Хилькевич стала мамою вдруге трохи більше двох тижнів тому. За час вагітності актриса набрала майже 20 кілограмів. Нормальна вага для зірки "Універу" — це 46-47 кг, але в пологовому будинку Ганна важила цілих 65.