Багато українців напевне чули про гучний концерті іспанського виконавця, який зовсім скоро відбудеться в Києві.

Журналістам вже вдалося роздобути райдер Енріке Іглесіаса і можемо вас запевнити - список вимоги артиста вразить вас. Більше про райдері розповів "КП в Україні".

Енріке Іглесіас

По-перше, співаку всюди потрібен китайський фарфор, три пляшки зарубіжної горілки, 48 пляшок пива і 10 піц.

Крім того, артист бажає бачити певне меню в готелі. На сніданок він віддає перевагу омлету і вівсянці. А на ланч - вегетаріанському супу з грибами, салату з овочів, однак слідом за цим м'ясу баранини. На вечерю - страва з картоплі і рису, салати.
По-друге, в офісі команди обов'язково повинна бути соковитискачка з великим вибором фруктів і овочів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Енріке Іглесіас

Їжа і напої для Іглесіаса повинні подаватися виключно на тарілках і в чашках з китайської порцеляни, а столи повинні бути накриті скатертинами.

Сам співак неодноразово згадував про те, що він рідко вживає алкоголь, а якщо п'є, то виключно горілку. Однак артист надає переваги горілці зарубіжного виробництва - в гримерці повинні бути дві пляшки французької Grey Goose і одна голландська Kettle One.

Наступний пункт, який Енріке замовив за лаштунки для себе і своєї команди - це 36 півлітрових пляшок джерельної води кімнатної температури, сік алое з м'якоттю, а також низькокалорійні напої - кола і енергетики. Разом з набором фруктів в гримерці має бути баночка меду і американські жувальні цукерки Twizzlers зі смаком полуниці.

Енріке Іглесіас

Також стало відомо про те, що виступи Енріке і його команда з 30 осіб мають намір відзначити з пивом і піцою. Тому артисту повинні доставити 48 пляшок холодного пива, а також 10 великих піц і п'ять видів суші.

Що ж, по приїзду в Україну співак вирішив розгулятися на широку ногу.

Нагадаємо, відома українська співачка Світлана Лобода виступила на фестивалі "Нова хвиля" в незвичайному вбранні.

Як повідомляв Znaj.ua, екс-дружина відомого російського режисера та актора Федора Бондарчука після гучного розлучення часто тішить шанувальників дивними вчинками: спочатку модель показала фото, на яких вона зображена на тлі малюнків у чому мати народила. А тепер на щорічному фестивалі GQ стала справжньою зіркою вечора через своє вбрання.

Також Znaj.ua писав про те, що публіка все частіше говорить про те, що Ольгу Бузову не дарма всі хейтять і приписують гріхи російський естради.