Алла Борисівна Пугачова підтвердила той факт, що якщо людина талановита - то вона талановита у всьому. Мадам Брошкіна, виявляється, вміє дуже непогано малювати. Даний факт підтвердили її донька Ліза, і коханий чоловік Максим Галкін.

Виходить, що у дітей зіркової пари фанатів більше, ніж у їхніх успішних батьків. Нові кумедні відео, які Максим Галкін публікує у своєму Instagram, переглядають близько 4 мільйонів підписників.

Так, в своєму мікроблозі відомий російський гуморист і ведучий Максим Галкін опублікував черговий сімейний відеоролик. Відома сімейка занурилася в атмосферу творчості.

Алла Борисівна взяла до рук пензель, папір і фарби. Чарівна дівчинка Ліза позувала, щоб мамі було зручніше її малювати. А глава сімейства – працював оператором, щоб все це дійство зафіксувати для шанувальників.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

І ось, з перших кадрів ми бачимо, що Ліза у милій діадемі і з частково розпущеним білявим волоссям пропонує мамі кисті на вибір. Алла Борисівна віддає перевагу тонким.

Ліза, як маленька принцеса, позує, а відома співачка пише її портрет. У якийсь момент донечка зробила маминим талантам комплімент, що вона дуже добре малює, але запропонувала принести очки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після презентованого днями спільного треку Філіпа Кіркорова і Єгора Кріда, де поп-король показав, що він також вміє читати реп, не залишається сумнівів, що хіп-хоп дует Алли Пугачової і Максима Галкіна викликав би не менш бурхливу реакцію.

До речі, останнім часом фанати активно обговорюють зіркову пару, приписуючи Галкіну постійні зради і нескінченні романи. Фанати вважають, що піарникам зірок слід серйозно задуматися про нові спільні композиції.

Варто нагадати, що в мережі помітили дивну закономірність у житті Алли Пугачової та всіма її законними чоловіками. Так, користувачі мережі почали порівнювати відому співачку з "чорною вдовою", за те, що кожен рік, коли Пугачова виходила заміж помирав один зі світових політичних лідерів.

Нагадаємо, Галкін показав свій найбільший талант, хто б міг подумати.

Як повідомляв Знай.uа Пугачова приголомшила одкровенням.

Знай.uа писав, експерти викрили Пугачову і Галкіна.