У російських ЗМІ не вщухають обговорення виходу лідера групи "Леннінград" Сергія Шнурова у світ з 27-річною Ольгою Абрамовою.

Спочатку особистість таємничої незнайомки була загадкою для ЗМІ, але поступово починають з'являтися факти з життя Олі. Обраницю виконавця звуть Ольга Абрамова і вона дочка екс-глави служби безпеки Уральської гірничо-металургійної компанії. У дівчини є освіта за спеціальністю "Міжнародні відносини" в МДУ. Крім того, якийсь час дівчина навчалася в Лондоні.

Подруги Ольги шокировані її вибором і не можуть зрозуміти, що може пов'язувати скандального рок-музиканта і таку позитивну дівчину. Також повідомляється, що близько чотирьох років тому вона перервала стосунки з усіма своїми друзями.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відомо, що після церемонії GQ, на якій Шнурова і Абрамову помітили разом, вони поїхали для продовження вечора в готель. На заході Шнуров активно показував своє ставлення до дівчини, але багатьом такий прояв почуттів здався фарсом. Ходять чутки, що Абрамова просто заплатила музиканту за такий маркетинговий хід.

Раніше повідомлялося, що в мережі опублікували кліп на пісню лідера группи "Ленінград" Сергія Шнурова, яку той написав для заключної частини трилогії фільмів про пригоди українського письменника Миколи Гоголя.

Пісню музиканти "Ленінграда" створили для фільму "Гоголь. Страшна помста". Кліп вийшов абсолютно в дусі колективу.

Кліп, як і багато кліпів оригінальної російської групи, містить сюжет і виглядає, як міні-фільм. Отже, за сюжетом в провінційний театр приїжджає режисер з Москви з метою поставити повість "Вій" Миколи Гоголя в сучасній інтерпретації. У кліпі, за класикою, є ненормативна лексика і оголені дівчата.

Нагадаємо, Сергій Шнуров затягнув у жаркі обійми чергову незнайомку.

Як повідомляв "Знай.ua", Шнуров і Гребенщиков записали саундтрек до фільму про українського генія.

Також "Знай.ua" писав, Оксана Акіньшина вирішила повернутися до свого колишнього партнера - Сергія Шнурова.