На днях в мережі поповзли чутки про намір закрити нове шоу "Оля" на "Новому каналі". Інформація про це з'явилася на сайті "МедіаНяня".

Так повідомляється, що в найближчі дні "Новий канал" може повідомити про закриття українського шоу "Оля" відомої ведучої і знаменитого "ревізора" Ольги Фреймут.

За інформацією українського видання, кілька незалежних один від одного джерел підтвердили, що проект режисера і продюсера Олега Боднарчука та Ольги Фреймут, яка є ведучою і головною персоною шоу, вирішено закрити. Одне з джерел повідомило, що фінальний епізод проекту уже відзнятий.

"Це сталося буквально вчора", - зазначили у виданні.
Офіційне оголошення про закриття "Олі" орієнтовно планують зробити до кінця наступного тижня.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Причиною такого рішення імовірно є низькі рейтинги.

Так у виданні повідомляється: "Коли мені розповіли, що на українському телебаченні з'явиться адаптація проекту "Елен", я чекала зовсім інших результатів. Тепер же, підозрюю, нас чекають тривалі суперечки у тому, хто винен, що все так вийшло".

Нагадаємо, що шоу "Оля" – це адаптація американського проекту "Елен" на українському телебаченні. Цей проект успішно йде вже 15 років і популярне не тільки в Штатах. Шоу отримало безліч нагород, в тому числі 59 премій "Еммі" і 14 People’s Choice Award.

Варто відзначити, що 19 вересня на українському телеканалі вийде 13-й випуск розважального шоу "Оля", гостями якого стануть співачка Джамала і артист балету Олександр Стоянов.

Проект "Оля" стартував на "Новому каналі" 28 серпня. У проекті є інтерв'ю з зірками, музичні паузи і показ сюжетів з Фреймут, знятих по всій Україні.

До речі, підписчики не приховували свого розчарування новим шоу.

Нагадаємо, нещодавно на українському телебаченні стартувало шоу "Оля", яким телеведуча давно підігрівала інтерес фанатів. Там не менше, після того, як Фреймут не підійшла поспілкуватися із залом, шанувальники поставили ведучій сумний діагноз.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram. Нещодавно знаменитість запустила нове шоу "Оля", проте з першого ж випуску багато її фанатів залишилися незадоволені побаченим.

Також "Знай.uа" писав, новий наряд Фреймут насмішив фанатів.