Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий образ і улюблену пору року. Виявляється, знаменитість обожнює осінь, тому що все осипане золотом. Далеко не всім шанувальникам припав до душі новий образ артистки.

"Осінь - моя улюблена пора, коли листя дерев покриті золотом.. А у вас?", - поцікавилася Лорак. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Чесно Кароліна , Діва , Ані, хто Ви ??? Соромно бачити і дивитися це все :(( будь сама собою :)) навіщо це все на показуху:(((", "Добре,що не в синіх тапочках>))", "Шмара московська.заберайся з України.ця земля більше не буде годувати зрадників!!!!!!", "негарно ходити в БДСМ костюмах", "Стара, навіщо напнула БДСМ костюм?".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ знаменитість доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Також артистка показала нове селфі з машини, але її вираз обличчя здався фанатам дивним. Як і раніше, шанувальники просять співачку припинити робити уколи краси, особливо збільшувати губи.

А ще Лорак позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.