Актор Ел Меттьюс, відомий за роллю в фантастичному фільмі "Чужі" (Aliens, 1986), помер на 75-му році життя. Про це в понеділок, 24 вересня, повідомила газета The Sun.

Причина смерті поки з'ясовується. Повідомляється, що 75-річний актор помер у своєму будинку в Іспанії, його тіло знайшов сусід.

Ел Меттьюс здобув популярність завдяки ролі сержанта Ела Эйпона у фільмі Джеймса Кемерона "Чужі". Артист також знімався в таких відомих фільмах, як "Супермен 3" (Superman III, 1983), "Регтайм" (Ragtime, 1981), "П'ятий елемент (The Fifth Element, 1997), "Завтра не помре ніколи" (Tomorrow Never Dies, 1997).

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Метьюс брав участь у військових діях у В'єтнамі. Крім акторської кар'єри він також був співаком та музикантом. Більшу частину життя Метьюс прожив у Великобританії, де працював на телебаченні. В Іспанії він переїхав на початку 2000-них.

Раніше повідомлялося, що популярний британський музикант, засновник і вокаліст дуету Chas & Dave Карл Ходжес, у віці 74-х років, пішов з життя після важкої хвороби.

Цю інформацію повідомили на офіційному сайті музичного колективу.

"У Чосу відмовили органи, і він пішов мирно уві сні в ранкові години в суботу, 22 вересня" йдеться у повідомленні на сайті

Як відомо, останні кілька років, Карл Ходжес боровся з раком стравоходу.

Раннім вранці 22 вересня музикант помер у себе вдома уві сні.

У 1970-х роках Чес Ходжес і Девід Пікок заснували дует Chas & Dave. Вони стали родоначальниками жанру рокні. Це авторське слово, що складається зі слів "рок" і "кокні" (лондонське просторіччя). Chas & Dave грали гумористичні пісні, використовували стиль бугі-вугі і рок-н-рол до епохи Beatles. Їх пісня Gertcha в 1979 році увійшла в топ-20 британського чарту синглів.

Нагадаємо, у віці 83 років не стало легендарного українського поета Богдана Рубчака.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", зірка "Лоуренса Аравійського" пішов з життя на 93-му році.

Також "Знай.ua" писав, у США на 68-ці життя помер легендарний творець і продюсер культового серіалу "Альф" Тед Мамфорд.