Про проблеми в шлюбі прихильники світської левиці говорять не вперше. Нове фото Ксенії Собчак в Instagram не залишило сумнівів для її фанатів, що вона зраджує чоловікові. А це при тому, що публікація більше носила рекламний характер.

Багато фоловерів Ксенії Собчак не приховували свого розчарування, коли вона вирішила вийти заміж за артиста Максима Віторгана. Вони до цих пір переконані, що він невідповідна партія для яскравої і багатої світської левиці. І останнім часом шанувальники переконуються в тому, що сімейній парі Віторган-Собчак незабаром доведеться розлучитися.

Максим розкритикував Ксенію за спільний знімок з Максимом Ликсутовим, який очолює московський департамент транспорту.

Невинне селфи, зроблене світською левицею, вплинуло на її чоловіка негативно. Артист прилюдно присоромив дружину за обід з чиновником: "А у всіх москвичів буде можливість у такому форматі обговорити транспортні проблеми? Круто. А за обід хто буде платити? Мерія? Чи можна до себе запросити на гречку?".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

І фанати одразу ж помітили таку бурхливу реакцію чоловіка: "ім'я чоловіка з маленької літери", "здається комусь роги тиснуть", " ревнує чоловік!", "шлюбу кінець".

Фанати Собчак і раніше дивувалися тому, як вона може жити з людиною, якої майже не бачить. Адже Віторган дуже часто їде на зйомки і гастролі, а репетиції займають величезну частину його часу.

Ксенія ж частіше відвідує світські заходи і бере участь у суспільному житті.

Публікація з чиновником переконала шанувальників, що в цьому шлюбі багато невирішених проблем і однією з них є зради Ксенії чоловікові, який вже давно набрид.

36-річної Собчак порадили шукати собі нового чоловіка, так як 5 років шлюбу явно втомили обох і зараз вони вже чужі люди, яких пов'язує лише син Платон.

Нагадаємо, у мережі викрили афери Собчак. Є причина неспроможності журналу виплатити гроші співробітникам.

Як повідомляв "Знай. ua", Собчак розвіяла всі сумніви про вагітність. Телеведуча й політик розкрила інформацію про свій стан.

"Знай. ua" писав, що Собчак і Решетова влаштували пологової дуель.