Не так давно Showtime виклав на відеохостингу Youtube новий трейлер і постер серіалу-трагікомедії "Жартую", головну роль в якому зіграв знаменитий голлівудський актор Джим Керрі.

Сюжет серіалу розповідає про веселу і життєрадісну зірку дитячого телебачення Джеффа (він же містер Піклз). Так, головний герой може розсмішити практично будь-яку людину і завжди готовий дати слушну пораду. Але казка не може тривати вічно, і поки Джефф знаходиться на піку популярності, його подружжя починає тріщати по швах, а сімейне життя і зовсім летить під укіс.

постер серіалу

Варто відзначити, що виконавчим продюсером і режисером кількох епізодів шоу став Мішель Гондрі, який раніше знімав актора у фільмі "Вічне сяйво чистого розуму". А обов'язки шоураннера і сценариста взяв на себе Дейв Холстейн ("Дурман", "Університет Енді"), також в числі виконавчих продюсерів серіалу значиться Джейсон Бейтман ("Озарк").

Як відомо, довгоочікувана прем'єра серіалу "Жартую" вже відбулася. Це означає, що проект з Джимом Керрі є в загальному доступі для перегляду в мережі.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

До речі, незабаром на екранах з'явиться шостий сезон "Карткового будиночка", який повинен стати заключним. На платформі Netflix легендарний серіал буде доступно з 2 листопада. А поки що світ побачив трейлер, в якому немає скандального актора Кевіна Спейсі.

Як відомо з тизеру, в новому сезоні героїня Робін Райт Клер Андервуд стає президентом США. Будучи колишнім протагоністом герой Кевіна Спейсі Френк Андервуд, за сюжетом, загинув.

Нагадаємо, що Джим Керрі нещодавно розповів про те, що знявся в серіалі "Жартую" в дуже незвичайній сексуальній сцені.

Як повідомляв портал Знай.uа, до прем'єри серіалу "Жартую" Джим Керрі два роки не з'являвся на телеекранах у нових ролях.

Також портал Знай.uа писав, що Джим Керрі створив альтернативну обкладинку Time, на якій зображена дитина, яка плаче, і президент Сполучених Штатів Дональд Трамп.