Ще в кінці літа відомий російський музикант Сергій Шнуров здивував заявою про розлучення з дружиною Матільдою Шнуровою. Дізнавшись цю новину багато шанувальників виконавця були шоковані, адже вони досить активно стежили за їх особистим життям.

Цікаво, що через деякий час про розставання з чоловіком заявила колишня жінка Шнура Оксана Акіньшина. Про це пишуть російські ЗМІ.

Фанати були впевнені в тому, що вже незабаром зірки возз'єднаються. Припущення ніяк не виправдалися, адже акторка вирушила на відпочинок разом з Арчілом Геловані, а Шнуров представив нову обраницю – Варвару.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Так, на премії одного глянцевого журналу він не намагався приховати почуттів до юної дівчини. Нарешті заговорила і сама Матильда Шнурова. Вона розповіла багато цікавого щодо відносин з рокером.

"Ми прожили разом одинадцять років. Звичайно ж, ми в чомусь змінили один одного. Причому все відбулося в позитивну сторону. Спільне життя з Сергієм Шнуровим – це досвід духовного зростання і самопізнання, випробування терпінням і смиренням, а також беззастережним коханням. Цей навик ми "прокачували" разом, навчаючись любити просто так і безоплатно. Сергій, правда, коли прочитає ці рядки, я думаю, обуриться", - заявила Матильда в одному з нещодавніх інтерв'ю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальний російський виконавець, соліст групи "Ленінград" Сергій Шнуров розповів про те, як він спілкується зі своїми дітьми і як проводить вільний час.

Про це Шнуров розповів в ефірі програми "Сьогодні ввечері". Зазначимо, що у соліста групи "Ленінград" двоє дітей – 25-річна донька Серафима та 18-річний син Аполлон.

Варто нагадати, що епатажний російський співак, соліст групи "Ленінград" Сергій Шнуров розмістив у своєму instagram фото, де він зображений з маленьким білим кошеням. Такий образ зірки зворушив фанатів. Відразу посипалися коментарі, а пост за короткий час набрав більше 158 тисяч лайків.

Нагадаємо, 5 здорових звичок Сергія Шнурова, про які ви не знали.

Як повідомляв Знай.uа фанати Цоя розкритикували новий кліп Шнурова.

Знай.uа писав, Сергій Шнуров полетів у відкритий космос і познайомився з прибульцями.