Днями фанати "Гри престолів" пережили неприховану радість, адже творець культового твору назвав дату виходу нової книги.

Як багато хто вже знає, ця книга буде присвячена історії становлення будинку Таргарієнів. Про це творець розповів на своїй сторінці в ЖЖ.

письменник

Письменник також виклав у відкритому доступі частину книги, тому вже відомо, що книга розповідатиме про події, що відбувалися за століття до описаних в циклі «Пісня льоду і полум'я».

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цікаво, що раніше Мартін зізнався, що робота над томом його «ледь не вбила», тому він сподівається, що шанувальники оцінять титанічну роботу. Наостанок варто додати, що всього автор запланував два томи з «сотні сторінок матеріалу, який або взагалі ще не був ніде опублікований, або публікувався, але в сильно скороченому вигляді».

До слова, популярна британська актриса, зірка серіалу "Гра престолів" Софі Тернер, в черговий раз вразила шанувальників своїм струнким і спокусливим тілом.

Молода зірка з'явилася на вулицях Парижа без бюстгальтера, чим шокувала багатьох місцевих жителів. Тернер одягла чорний строгий піджак на голе тіло, так що всі охочі могли роздивитися її принади.

22-річна актриса продовжує давати публіці приводи для обговорення. Подібний образ шокував шанувальників знаменитості. Багато з них не оцінили відвертий наряд дівчини і порадили їй вести себе більш скромно.

Відомо, що в такому яскравому вигляді Тернер розгулювала разом зі своїм 29-річним нареченим Джо Джонасом. Вони відвідали шикарний паризький ресторан L Avenue, який розташований прямо в центрі міста. Сама зірка в подібному образі без нижньої білизни відчувала себе комфортно і навіть розмовляла з шанувальниками.

Нагадаємо, зірка культового серіалу «Гра престолів» Софі Тернер знаходиться в тривалих стосунках з американським співаком Джо Джонасом.

Як повідомляв Znaj.ua, зірка популярного серіалу "Гра престолів" Софі Тернер, яка різко змінила свій імідж, до проекту була молодою починаючою актрисою і невтомною прихильницею Джастіна Бібера.

Також Znaj.ua писав про те, що після швидкого завершення популярного фентезійного серіалу "Гри престолів" творці не збираються так просто відмовитися від своєї дійної корови.