У мережі з'явився офіційний трейлер до однієї з найочікуваніших кінокартин 2018 року - "Аквамена".

Неможливо приховати божевільну популярність нового ролика, адже за добу він набрав більше 2 мільйонів переглядів і більше 100 тисяч лайків. Так, трейлер вийшов вельми ефектний.

Про це стало відомо завдяки відео викладеному на YouTube.

Варто зазначити той факт, що "Аквамен" – це новий фантастичний бойовик про супергероя, на прем'єру якого чекають мільйони людей. І 5 жовтня в мережі з'явився трейлер фільму від режисера Джеймса Вана, який вже набув чималої популярністі.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явився перший тізер серіалу "Американські боги". Другий сезон серіалу вийде в 2019 року. Точної дати релізу на даний момент немає. Деякі джерела повідомляють про старт сезону в травні 2019 року. Перший сезон серіалу "Американські боги" вважають одним з найкращих серіалів 2017 року.

У першому трейлері другого сезону Тінь Мун продовжує свою подорож Америкою разом з Містером Середовищем, який розповідає йому історію нових і старих богів. Він натякає на швидке протистояння між ними.

У ролику показали нових персонажів і акторів. Серед них кореянка Каюн Кім. Вона замінила Джилліан Андерсон, яка покинула проект. Крім того, раніше стало відомо, що від посади усунули шоураннера серіалу, який зайняв посаду в лютому.

Варто нагадати, що новий серіал за всесвітом "Зоряних війн" матиме назву "Мандалорець". Продюсером і автором сценарію 8-серійної картини буде американський актор Джон Фавро, повідомляє видання Hollywood Reporter.

"Після Джанго і Боба Фетта у всесвіті "Зоряних війн" з'явився новий воїн. Події в "Мандалорці" розвиватимуться після падіння Галактичної імперії, але до появи Першого Порядку. Ми будемо спостерігати тяготи самотнього стрільця, який мешкає на околиці галактики, де не діє закон Нової Республіки", - повідомив продюсер у своєму профілі в Instagram.

Нагадаємо, "Дике поле" за романом Жадана: в мережі показали новий трейлер.

Як повідомляв Знай.uа культова акторка знову з'явиться на екранах.

Знай.uа писав, "Пригоди S Миколая": в мережі з'явився яскравий трейлер української комедії.