У кожної є така подружка, яка любить поїсти смачненького і їсть в необмеженій кількості. При цьому фігура її залишається незмінно стрункою. Напевно справа в генетиці.

Чому одним дамам потрібно докладати максимальних зусиль, щоб добитися ідеальної фігури чи хоча б наближеного до неї варіанту, а іншим взагалі можна нічого не робити, а красиві форми вже тут як тут. Ця загадка мучить кожну жінку. Передає Clutch.

Ми розповімо, які зірки не ходять в спортзал, відкидають дієти, лише зрідка роблять комплекс з йоги і при цьому виглядають відмінно.

Кетрін Зета-Джонс

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

49-річна актриса виглядає карколомно. Кетрін скептично ставиться до дієт, просто дотримується правильного харчування. Ніякого заліза в тренажерному залі і аеробіки. Єдиний вид спорту, яким зірка з великим задоволенням займається — гольф.

Памела Андерсон

Рятувальник Малібу, сексуальна блондинка Памела Андерсон ніколи не займалася спортом. Памелі достатньо виконати кілька асан з йоги, щоб підтримувати себе у тій формі, в якій її звикли бачити шанувальники. До дієт байдужа, якщо потрібно трохи знизити вагу, вона просто зменшує обсяг порцій.

Крістен Стюарт

Крістен ще занадто молода, щоб скаржитися на фігуру. Тому актриса не поспішає щоранку в спортзал, їсть улюблену їжу, без підрахунку калорій. Свою стрункість вона списує на хороші гени.

Скарлетт Йоханссон

Скарлетт Йоханссон займається фітнесом тільки коли в цьому є велика потреба, наприклад, для ролі у фільмі. А так, актриса дотримується позиції, що дівчина не повинна бути худою. Тому Скарлетт їсть смачну їжу, не замислюючись про наслідки і не ходить в тренажерний зал, так як не бачить в цьому необхідності.

Сієнна Міллер

Сієнна Міллер дуже мініатюрна і здається, що буде такою завжди. Її складно уявити з іншими, більш об'ємними формами. При цьому Сієнна уникає усілякими способами спортзалу і дієт. І не думає про те, що колись доведеться починати переживати про свою фігуру.

Але все ж, варто зазначити справа не тільки в генетиці. Дівчата ніколи не сидять на місці. І після смачного калорійного обіду на відлежуються на дивані, а підкорюють нові вершини. При правильному харчуванні, здоровому способу життя і великої любові до себе можна виглядати чудово.

Нагадаємо, ці 12 фото знаменитостей, які змушують повірити в реінкарнацію.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці зірки полюбили своє неідеальне тіло після пологів.

Також "Знай.uа" писав, звезды, які втратили все після пластики.