Довкола відомого американського актора Ніколаса Кейджа спалахнув нечуваний скандал. Його колишня звинуватила зірку кіно у домаганнях.


Таємне минуле Кейджа

Ніколас Кейдж та Еліс Кім
Ніколас Кейдж та Еліс Кім


Як пояснила екс-обраниця актора Вікі Парк, не так давно вона написала заяву в поліції, де вказала: Кейдж неодноразово схиляв її до примусової інтимної близькості, при цьому перебуваючи у стані сильного алкогольного сп'яніння. Жінка впевнена – винна у цьому колишня дружина Еліс Кім:

Ніколас Кейдж та Еліс Кім
Ніколас Кейдж та Еліс Кім

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Її ревнощі через мої стосунки з її колишнім чоловіком, моя молодість і привабливість штовхнули її на ці акти домагань", — розповіла Вікі Парк.

Ніколас Кейдж та Еліс Кім
Ніколас Кейдж та Еліс Кім


Суд тим часом готується розглянути позов проти Кейджа у жовтні цього року, адвокати актора заявили, що "категорично відкидають ці абсурдні звинувачення".

Ніколас Кейдж та Еліс Кім
Ніколас Кейдж та Еліс Кім


Як відомо, зірка Голлівуду Ніколас Кейдж розлучився зі своєю дружиною Еліс Кім після 11 років спільного життя. Представник актора підтвердив, що пара не живе разом із лютого цього року.

Ніколас Кейдж та Еліс Кім
Ніколас Кейдж та Еліс Кім

Ніколас та Еліс познайомилися в 2004 році. Тоді Кім працювала офіціанткою в ресторані в Лос-Анджелесі, а вже через два місяці закохані одружилися. У пари залишився 10-річний син Кал-Ел Коппола Кейдж. Як розповідав сам Кейдж, 20-річна різниця у віці між ним і його дружиною часто заважала їм, як, наприклад, у випадку з батьками дівчини, які не схвалювали цей шлюб.


Дивіться: "Що приховує брехня?" (Ніколас Кейдж та Ніколь Кідман)


Нагадаємо, спантеличений вигляд голлівудської зірки повеселив фанатів.
Як повідомляв Знай.ua, американський рок-співак та лідер гурту The Stooges Іггі Поп зіграє у фільмі "Егрегор" українського режисера Любомира Левицького.
Також Знай.ua писав, у родині одного з найепатажніших музикантів сучасності Мериліна Менсона сталася трагедія, з життя пішов його батько Х'ю Ворнер.