Вже зовсім скоро на українському телебаченні пройде дев'ятий прямий ефір оновленого проекту "Танці з зірками". Відомо, що темою нового ефіру буде "Цирк". Цікаво, що сім пар танцюристів приготували номери з акробатичними елементами.

Стало відомо, що компанію Юрію Горбунову на зірковому балконі знову складе Оля Полякова. Артистка буде не тільки зустрічати учасників на балконі, але і порадує глядачів своїм співом. Про це пишуть українські ЗМІ.

Танці з зірками
Танці з зірками

Також з'явилася інформація, що Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова перетворяться на силача та його асистентку й станцюють хіп-хоп, а Іраклі Макацарія зі своєю партнеркою покажуть віденський вальс. Денис Берінчик та Катерина Білявська, які в минулому ефірі повернулися до проекту, приміряють ролі прибиральника цирку і гімнастки. Michelle Andrade та Женя Кіт використовують китайський пілон (особливе циркове спорядження для силових трюків). Руслан Сенічкін презентує пристрасний пасадобль.

Танці з зірками
Танці з зірками

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Варто зазначити той факт, що під час кожного ефіру проект може покинути пара танцюристів, яка набере найменшу кількість балів за оцінками суддею і за результатами глядацького голосування. Якщо у двох останніх пар в турнірній таблиці буде однаково низька сума балів по закінченню голосувань глядачів, тоді їх долю вирішуватимуть судді.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що любителька епатажу, українська співачка Оля Полякова все частіше експериментує не лише з піснями, але й з концертами. До кокошників, стильних нарядів незабаром додадуться ще й досить небезпечні трюки. Не так давно вона знялася в новій комедії, авторська "95 кварталу", де й вперше спробувала "смертельний номер".

Варто нагадати, що популярна українська співачка та акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість показала кумедне фото з магазину Gucci, одягнувши на себе все найнезвичайніше.

Нагадаємо, Полякова зганьбилася в ресторані.

Як повідомляв Знай.uа учасниця "Холостяка" з донькою показали справжню ніжність.

Знай.uа писав, Оля Полякова зворушливо привітала доньку з днем народження.