Вікторія і Девід Бекхэм прилетіли в Австралію на запрошення принца Гаррі і Меган Маркл. Про це повідомляють місцеві ЗМІ та соцмережі знаменитостей.

Герцог і герцогиня Сассекські в даний час знаходяться в турне по Австралії і Океанії. Так, на Ігри нескорених, які проходять в Австралії, вони запросили і сім'ю Бекхем.

Зокрема, Девід Бекхем стане амбасадором Invictus Games в Сіднеї. Відомо, що у поїздці до них приєднався їх 16-річний син Ромео.

Папараці вдалося сфотографувати сімейну пару на виході з аеропорту. Вікторія була у вузьких джинсах, із завищеною талією і смугастій футболці. Образ дизайнер доповнила великими сонцезахисними окулярами власної торгової марки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"За роки кар'єри мені пощастило співпрацювати з багатьма військовослужбовцями і ветеранами Британської армії. Я був вражений їхньою мужністю та стійкістю духу. Тому я дуже пишаюся тим, що буду амбасадором Invictus Games в Сіднеї", - написав Девід в мікроблозі.

Вікторія ж розмістила в своєму Instagram сторіс з пляшкою. Таким чином дизайнер показала своїм фоловерам, що вже прибула в Сідней.

Відомо, що пізніше в день приїзду дружини пройшлися по магазинах на знаменитому пляжі Бонді, а також пообідали в місцевому ресторані. Вікторія виглядала чудово і, мабуть, поїздка в Сідней допомогла їй впоратися з нервовим напруженням після того, як в їх особняк в Котсуолд-Хілс увірвалися грабіжники. Тепер подружжя хочуть посилити охорону.

Нагадаємо, Бекхем відправив дружину на лікарняне ліжко. Шанувальники завжди підозрюють зірок в наміри розлучитися.

Як повідомляв "Знай. ua", Девід Бекхем відверто розповів про проблеми в шлюбі. Його шлюб з дизайнером Вікторією "це завжди важка робота".

"Знай. ua" писав, що Вікторія Бекхем розсунула ноги для модного глянцю. Знаменитість знялася для нового номера глянцевого журналу.