Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість побувала на премії російського каналу "МУЗ-ТВ", де позувала в дуже відвертій сукні з глибоким декольте. Також артистка показала друзів - Олександра Ревву і Армана Давлетярова.

"На цьому фото ми немов сицилійська мафія, але це не правда. Ми не з Сицилії 😎 З Днем Народження, улюблений @muztv ! Вітаю @arman_dav. 🖤Спасибі моєму чарівному партнеру по веденню сьогодні @arthurpirozhkov 💋", - підписала кадр Седокова. Фолловери не змогли пройти повз: "Ганнуся не збільшуйте будь ласка більше губи 🌹", "Вся силіконова!", "Боже можна прикрити груди....😳😳😳😳", "Навіщо так оголювати верх? Коли закриті,хочеться відкрити,а тут вже не треба", "Тільки от не зрозуміти,Аня більше одягнена або більше роздягнена🤔😂😍".

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.