Не так давно популярний російських реп-виконавець Єгор Крід показав відео спільного тренування з учасницею скандального шоу «Дом-2» Мариною Мексикою. Цей ролик змусив фанатів припустити, що у співака з'явилася нова пасія.

Відео з апетитною дівчиною Єгор опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Коли в кінці тренування твої сили закінчуються, потрібно терміново підняти тестостерон до потрібного рівня. Але потім вже важко зупинитися;)))», - пожартував Крід.

Найвірогідніше репер вирішив, що Марина Мексика зможе чудово замінити стандартні млинці для тренажера, тому скористався її послугами.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

У той же час підписники репера розглянули у відеозаписі не тільки гумористичний підтекст. Деякі з користувачів поспішили «одружити» Кріда і Мексику. На думку більшості, виконавець знайшов собі нову дівчину в особі учасниці «Будинок 2», і не всі були згодні з його вибором.

Однак не всі фанати стали вважати, що спільний відеоролик відразу говорить про відносини, зазначивши, що Мексика зустрічається з учасником групи MBAND Артемом Піндюрою. При цьому деяких шанувальників вразив той факт, що дівчина тренується разом із Крідом, а не своїм хлопцем.

Марина Мексика

Раніше повідомлялося, що у "Вечірньому Урганті" показали досить провокаційне відео, де Володимир Марконі знімав реакції зірок російської естради в режимі селфі-зйомки і потрапив у "блакитний" інцидент з Єгором Крідом.

Так, у відео, яке активно поширюється на просторах Instagram, він, не кажучи ні слова, підходить до різних знаменитостей на світському заході і в результаті просить поцілувати його в щічку. Спрацювало, як не дивно, ні з ким із зірок жіночої статі, а тільки з Єгором Крідом, який, ні секунди не роздумуючи, чмокнув Марконі.

Нагадаємо, спільна робота Філіпа Кіркорова з лейблом Black Star вилилася в новий хіт «Колір настрою чорний».

Як повідомляв портал Знай.uа, нещодавно світ побачив кліп музикантів ЛСП, Єгора Кріда і Fedukа на спільний трек "Холостяк".

Також портал Знай.uа писав, що Єгор Крід знову обурив мережу, розмістивши інтимне фото. На знімку репер лежить в оточенні десяти напівоголених моделей.