Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нову фотографію з концерту в російському Іжевську.

На фотографії Ані Лорак стоїть на сцені з мікрофоном у руці, а другою рукою "пестить" російських глядачів у фан-зоні. Для концерту співачка одягла або дуже відвертий наряд, або взагалі вийшла голою – з фото це визначити не вдається. Видно на ній лише білу пір'яну накидку.

"Люби, і нехай любов буде для тебе так само природна, як і дихання. Нічого не вимагай. Нічого не чекай. Якщо щось приходить до тебе, будь вдячний. Якщо нічого не приходить, значить, цьому і не потрібно приходити...", - філософськи підписала фотографію Лорак.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати нове фото в записі зірки. Ось що вони пишуть:

Популярні новини зараз
З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені
Показати ще

"Глибоко. Чому ви така тендітна зовні і все ж така сильна всередині", "На ній є одяг?", "Ви прекрасна, так само, як і ваші пісні!", "Люблю вас за те що ви даєте кожному своєму людині мотивацію. Це дуже цінно!", "Чудові слова!", "Любіть. Не слухайте плітки, які хочуть зруйнувати сім'ю. Даруйте любов і будьте щасливі!", "Дуже красива!", - пишуть фоловери.

Раніше повідомлялося, що "співаючі труси" Ані Лорак розсмішили весь Instagram. На своїй сторінці артистка опублікувала нову фотографію і похвалилася кількістю пыдписникыв в Instagram. Так, на сторінку артистки підписалися вже 4,5 мільйонів користувачів. На фотографії Ані Лорак з'явилася в блискучому чорному боді, яке повністю оголило стрункі ноги співачки, і оголило її декольте. Однією рукою вона притримує білу пір'яну накидку, а другою тримається за бік. Волосся Лорак майорить в різні боки, явно, потужним потоком повітря.

Нагадаэмо, "богиня" Лорак перестаралася з фотошопом, шанувальники не впызнають.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак зробила з собою щось жахливе, фанати не знаходять собі місця.