Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковскі, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і в цей раз не підвела, і як завжди продемонструвала у мережі свої спокусливі форми.

Американська модель Емілі Ратаковскі стала зіркою соціальних мереж завдяки своїй ідеальній фігурі, яку вона часто демонструє шанувальникам. Ратаковскі продовжує ділитися з шанувальниками фотографіями своїх принад, які і приносять їй шалену популярність.

Так, в цей раз дівчина вирішила подражнити фоловерів пікантною тематичною фотосесією в стилі первісних людей. Так, у своїх зйомках Ратаковскі вирішила повторити образ відомої актриси, секс-символу 70-х Ракель Велч. Треба сказати, що у моделі це вийшло.

На знімках вона позує в пікантних позах в одязі, який імітує шкіру і складається з коротенької спіднички, яка ледь прикриває сідниці Емілі, і такого ж "шкіряного" ліфчика. На обличчі моделі зухвалий макіяж, а волоссю вона надала небувалий об'єм.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Фанаті у захваті від такого сексуального образу Емілі Ратаковскі і засипають її компліментами в коментарях.

"Один з найкращих та найоригінальніших костюмів, які я бачив до сих пір в Instagram", "Люблю тебе, жінко", "Дикий звір", "Красива дівчина, дуже", "Мила", "Богиня", "Зухвала", "Це спорядження – просто вогонь", "Вона така крихітна", "Дуже гарно", "Дуже нереалістично досконала", "Красива печерна принцеса", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Емілі Ратаковскі пограла принадами перед дзеркалом. Дівчина вирішила подражнити фоловерів пікантною фотографією перед дзеркалом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковскі з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковскі засвітити труси.