Епатажна російська телеведуча і блогер Альона Водонаєва не перестає підігрівати інтерес фанатів до своєї персони епатажними та відвертими витівками. Так, в цей раз Водонаєва опублікувала у своєму Instagram секундне рекламне відео, але найбільше привертає увагу підпис до нього.

"Хто був першовідкривачем Америки знаєте? А першовідкривачем сексу в Росії? Іноді мені здається, що ним була вона. Перша, хто не посоромилася на широку публіку відкрито навчати премудростям у цій ВАЖЛИВІЙ сфері. Воістину, відкрила російським жінкам Америку в сексі. У неї були сотні випускниць, і я сама колись була однією з них. Так, я про Катерину Любимову. Гуру по техніці сексу, сексолог і секс-коуч. Ну і просто розумна жінка

Дуже раджу вам прочитати її пости. Можна не за один вечір, хоча спокуса велика. Почніть з нотаток «Чого хочуть чоловіки в сексі», «Даю, бо треба» і «Як відключити голову». Це мої фаворити. А хто хоче ще й безсоромно пореготати на всю квартиру, загляньте в пост «Збуджуючі слівця» і порадуйте коханого освіченістю і начитаністю. Ну що ми все розмови розмовляємо. Читайте Катю і крапка! Ходити до сексологів у нас поки не дуже модно і навіть соромно, як і на сайти знайомств. Тому починайте хоча б читати. Чи ви вже знайомі з Катею?", - підписала відео Алена.

До речі, на коротенькому вигляді Альона позує в чорній сукні з мереживними рукавами. Але шанувальники звернули увагу на її обличчя – воно ніби кам'яне і занадто неприродне. Деякі з прихильників вирішили, що модель забула змити макіяж після Хеллоуїна. В руках Водонаєва тримає свій смартфон, на якому включена сторінка тієї самій "гуру сексу", яку так розхвалює Альона.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Нагадаємо, гола Водонаєва з чаркою довела фанатів до сказу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що збуджена Водонаєва зробила приємно Ані Лорак.

Також портал "Знай.uа" писав, що Водонаєва роздяглася і показала свій бутон.