Відома plus-size модель Тесс Холлідей продовжує епатувати шанувальників та недоброзичливців відвертими образами, які не завжди усі сприймають, але це "головну пампушку" Голлівуду у жодному разі не бентежить.

Днями Тесс поділилася з підписниками свого блогу відвертим фото у екстравагантному прозорому вбранні, яке підкреслює і оголює всі особливості її фігури.

"Отримала багато смачного, оскільки я була на шведському столі", - підписала знаменитість фото в Instagram.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Судячи з фото, Холлідей для Хеллоуїна обрала прозорий костюм з ілюстрацією скелета. Лосини виявилися дуже скромними, але топ виявився більш, ніж відвертим. Модель вирішила не надягати нижню білизну, тому через тонку маєчку на бретельках просвічувалася її пишні голі груди.

Нагадаємо, найвідоміша у світі модель plus-size Тесс Холлідей, яка зараз важить близько 150 кілограм, часто радує своїх прихильників відвертими фотографіями у нижній білизні чи в пікантних купальниках. Буває і таке, що дівчина ділиться з підписниками абсолютно голими знімками.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відома модель плюс-сайз і активістка руху #EffYourBeautyStandards (рух закликає повних дівчат, не соромлячись, викладати в мережу фотографії свого тіла) Тесс Холлідей з'явилася на обкладинці журналу Cosmopolitan.

"Я тепер теж COSMO GIRL! Повірити не можу, що пишу це. Якби я бачила моделей, схожих на мене, на обкладинках цього журналу в юності, це змінило б моє життя. Сподіваюся, це надихне і вас теж!", - написала Тесс Холлідей

Тесс дала інтерв'ю журналу, в якому розповіла про пережиті за останні роки труднощі, пов'язані з самооцінкою, і про те, що зараз її вага "більша, ніж будь-коли", але вона "нарешті полюбила себе". Також модель розповіла про пережите в юності сексуальне насильство.

Також Знай.ua писав про те, що коли твої форми розміру "плюс", потрібно бути подвійно обережною з вбранням, адже найменша помилка може зіпсувати весь ваш образ та показати надто багато і не накращі сторони.