Відома російська співачка Алла Пугачова зізналася, що у неї та ж проблема, як і у Ані Лорак. Виконавиця буквально повторила слова Кароліни, які вона сказала напередодні зради чоловіка Мурата Налчаджіоглу.

Алла Пугачова зізналася, що у її сім'ї на даний момент фінансові проблеми. Це змушує жінку багато працювати.

Артистка не приховує, що готова співати на корпоративах хоч дома у когось. При цьому російська співачка відразу позначає цінник від 20 до 24 мільйонів рублів за 45-хвилинний або годинний концерт.

"Хочу сказати чесно: я вже задумалася про те, що, раз у мене зараз таке важке матеріальне становище, від корпоративів не буду відмовлятися, тому що це не концертна діяльність, це зовсім інше. Це розвага не тільки для тих, хто, припустимо, гуляє в цей момент. Це розвага і для мене. І якщо буде нагода, щоб нормально жити, а не ходити з простягнутою рукою, чому б і ні?", - заявила Пугачова.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чоловік Алли Борисівни Максим Галкін не залишився осторонь і також радив жінці знову почати заробляти гроші. І це при тому, що раніше повідомлялося про серйозні проблеми зі здоров'ям зірки.

"Я давно переконував Аллу: «Іди співай, адже одна справа, коли я виступаю, і інше – коли ти. Це ж зовсім інші тіті-міті!", - пояснював Галкін.

Раніше шанувальники помітили, що Пугачова сильно схудла. Деякі припустили, що таке стрімке схуднення сталося в результаті серйозного захворювання. Однак Пугачова ніяк не коментує ці чутки.

Нагадаємо, Пугачова шокувала відвертим зізнанням. Скандальне відео з'явилося на особистій сторінці музиканта Андрія Разіна.

Як повідомляв Знай. ua, у смерті Кобзона, Карцева та Караченцова знайшли містичну зв'язок. Без Пугачової не обійшлося.

Знай. ua писав, що свято з Пугачовою закінчився гучним скандалом. А хотіли відсвяткувати день народження доньки Миколаєва.