Знаменита німецька супермодель Хайді Клум, яка в образі Фіони зі Шрека підкорила вечірку на Хелловін, активний користувач Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Так, в цей раз модель опублікувала архівне фото з своєї молодості, на якому позує в купальнику.

На знімку Хайді Клум для модного глянцю, вона стоїть в телефонній будці і тримає біля вуха трубку, як би розмовляючи по телефону. При цьому на ній яскравий зелений купальник, який відкриває на огляд громадськості спокусливі груди. На голові моделі пишний розпатланий хвіст, який був модний у ті часи, а на обличчі легкий нюдовий макіяж. При цьому Хайді не дивиться в камеру і злегка відкрила рот.

"Повертаючись в ті дні, коли я була платиновою блондинкою і знялася для однієї і єдиної Еллен фон Унверт", – прокоментувала знімок зірка, якій цього літа виповнилося 45 років.

Шанувальники не змогли обійти увагою таке гаряче фото улюбленої моделі. Вони взялися коментувати нову публікацію на сторінці Хайді Клум, засипаючи її компліментами. Багато заявили, що модель майже не змінилася з того часу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Типові 70-ті", "А скільки років цьому фото?", "Гаряча леді", "Богиня", "Ти така гарна жінка, Хайді", "Дивовижна", "Дуже гаряча Хайді", "Настільки ж приголомшлива сьогодні, як і тоді, Хайді", "Жива Барбі", "Люблю тебе зі світлим волоссям", "Ти найкраща, Хайді", "Вона красива жінка, в будь-якому віці", "Нічого собі. Це супер сексуально, довге волосся, засмагле тіло, неймовірне бікіні. Три інгредієнти для ідеальної страви", "Твоє волосся були приголомшливими, Хайді", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, гола Хайді Клум уявляє, що їй 18. Зірка позує оголеною з розпущеним волоссям.

Як повідомляв "Знай.uа", бездоганна Хайді Клум розкрила секрет ідеального тіла. 45-річна супермодель розповіла, як їй вдається залишатися стрункою.

Також портал "Знай.uа" писав, що голу Хайді Клум застукали з новим бойфрендом в цікавому місці.