Іноді, щоб домогтися успіху потрібно пройти через величезну кількість труднощів, особливо якщо вибрати таку важку і непостійну професію, як актор. Ці знаменитости знають ціну грошам, адже піднімалися з самих низів. Про це передає Clutch.

Бред Пітт
(рекламна курка)

Бред Пітт виріс у невеликому місті Спрингфілд, а після школи вступив до університету Міссурі за спеціальністю "реклама". Однак, не довчившись двох тижнів, він поїхав до Лос-Анжелесу шукати щастя на акторському терені.

Щоб якось прожити він перепробував купу робіт, найпам'ятнішою з яких був "зазивала" в костюмі величезної курки, який запрошував відвідувачів у ресторан "El Pollo Loco".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Шерон Стоун
(касир "Макдональдса")

Вже в 19 років Шерон Стоун була затребуваною моделлю, а до цього їй довелося підробляти касиром в "Макдональдс". Батьки не могли заплатити за її портфолию і проби, тому їй доводилося заробляти на них самій.

Джим Керрі
(прибиральник)

Коли Джиму було 16 років його сім'я переживала не кращі часи: їм доводилося тулитися в трейлері і жити на допомогу. Майбутньому актору довелося кинути школу і піти працювати прибиральником на фабриці. Лише через два роки Керрі вибрався в Голлівуд і став виступати в клубі. Там почалася його стрімка кар'єра.

Джулія Робертс
(жінка)

Для того, щоб хоч якось забезпечувати себе після переїзду в Нью-Йорк, Джулія Робертс працювала манекенницею і моделлю, а в безнадійні часи продавала морозиво.

Джордж Клуні
(складальник тютюну)

Клуні провалив вступні іспити в університет і, недовго думаючи, вирішив почати акторську кар'єру. Час від часу йому вдавалося попасти в епізодичні ролі на ТБ, але тих грошей ледь вистачало на життя. Тому майбутній секс-символ Голлівуду працював, збираючи тютюн на плантаціях.

Нагадаємо, головні секрети стрункості від Джулії Робертс.

Раніше Знай.ua повідомляв, культовий український режисер зніме фільм з Бредом Піттом.

Також Знай.ua писав, 60-річна Шерон Стоун показала, як відпочиває з молодим коханцем.