Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів розкішними спільними знімками з сестрою Кортні в Instagram. Так, сестрички часто сваряться між собою, однак взяли участь у фотосесії, вбравшись у шикарні довгі чорні сукні, які вигідно підкреслили їх фігури.

"Як зазвичай ми", - лаконічно підписала кадр Кім. За 19 годин фото набрало 2,2 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті від побаченого і почали розхвалювати макіяж і образ Кардашьян. Були і ті, хто зазначив, що Кім явно переборщила з фотошопом, тому її обличчя виглядає зовсім ненатурально і навіть страхітливо.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша за іншу.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.