На недавньому фото російської співачки Ольги Серебкіної, солістки групи SEREBRO, яке вона опублікувала в Instagram, видно, що вона знаходиться під крапельницею. Подробиці можливих причин госпіталізації Серябкиной поки не відомі.

"Раптово за день до сольника", – підписала знімок Серябкіна.

Що саме стало причиною госпіталізації, поки невідомо. Підписники не на жарт схвильовані, однак відповіді на питання про самопочуття співачки все немає. Тим не менше всі бажають артистці якнайшвидшого одужання.

Чи відбудеться сольний концерт виконавиці, також неясно. Місяць тому Серябкіна оголосила про відхід з групи Serebro, в якій виступала з 2006 року. Вона пояснила, що продовжить співпрацю з лейблом Максима Фадєєва MALFA і буде займатися сольним проектом Molly.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ольга Серябкіна вже не раз з'являлася на публіці в новому амплуа. Однак повноцінного сольного концерту в цьому образі ще не було. Перше шоу повинно було відбутися 9 листопада – але тепер і воно під питанням.

Нагадаємо, місяць тому Максим Фадєєв опублікував на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій зображений з Ольгою Серябкиной. Знімок зроблений в чорно-білому кольорі, обидва в кадрі серйозні.

"Ольга йде з групи SEREBRO у 2019 році. Вона залишається вдома, в MALFA, і всі сили віддасть своїй сольній кар'єрі. В чому я повністю її підтримую і навіть хочу вас до цього закликати", – повідомив продюсер.

Максим заявив, що з відходом Ольги Серябкіної діяльність групи не зупиниться. Більш того, у Фадєєва на неї великі плани.