Як би дивно це не звучало, але іноді культова роль може стати для актора кінцем кар'єри. Одного разу зігравши в популярних картинках ці талановиті знаменитості назавжди залишилися в наших серцях акторами однієї ролі. Про це передає Clutch.

Сара Джессіка Паркер

Головна роль в культовому серіалі "Секс у великому місті" назавжди вписала Сару Джесіку Паркер у зірки першої величини. 6 сезонів і два повнометражних фільми змусили нас назавжди полюбити її героїню Керрі. Однак, цей чарівний персонаж назавжди затьмарила саму актрису, яка після цього грала тільки однотипні ролі клонів Керрі.

Роуен Аткінсон

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Цей талановитий британський актор став популярним завдяки серіалу "Містер Бін". Чарівний і дурненький містер Бін став одним з найбільш відомих комедійних персонажів в історії. Однак, це зробило Аткінсона заручником однієї ролі - всі, кого він надалі грав, сильно перегукувалися з його найзнаменитішим образом смішного дивака.

Шерон Стоун

Так, 60-річна Шерон Стоун може похвалитися запаморочливою кар'єрою акторки, але навіть зараз першого фільму, який з нею асоціюється - це "Основний инстинк". А саме сцена допиту, де вона перекидає ногу на ногу, будучи без нижньої білизни. Ця роль хоч і стала культовою, але назавжди залишила Стоун у типажах сексуальних і небезпечних жінок.

Деніел Редкліфф

Роль Гаррі Поттера ще в дитинстві зробила Редкліффа знаменитістю світового масштабу. Після фільмів про Гаррі Поттера британець з'являвся у багатьох проектах, які збирали значні каси, але прихильники продовжують вважати його чарівником з Хоґвартсу. Важко сказати, чи змінить це колись якась роль у блокбастері.

Нагадаємо, 31-річний актор Том Фелтон опублікував в Instagram рідкісний загальний знімок з 29-річним актором Деніелом Редкліффом.

Раніше Знай.ua повідомляв, ким працювали світові знаменитості до того, як стали відомими.

Також Знай.ua писав, Сара Джессіка Паркер забрала собі прикраси за 150 тисяч доларів, які їй дали на фотосесію ще в 2016 році.