Репери Каньє Вест і 6ix9ine потрапили під обстріл під час зйомок кліпу. Одна з куль влучила у вікно спальні.

Про це повідомляє TMZ.

У п'ятницю, 9 листопада Каньє Вест і Tekashi 6ix9ine знімали спільний ролик в особняку на Беверлі-Хіллз. Видавництво повідомляє про як мінімум вісім пострілів, один з яких потрапив у вікно спальні. На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав.

Каньє Вест
Каньє Вест

На місце події прибула поліція, яка встановила, що стрілянина велася з автомобіля. На даний момент Каньє разом з гостями покинули маєток до з'ясування обставин інциденту.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

6ix9ine
6ix9ine

Раніше повідомлялося, що у Сполучених Штатах Америки тривають жорстокі сутички між представниками реп-культури. Цього разу у результаті нападу загинув відомий репер Hollywood Play.

За інформацією видання New York Post, яке посилається на поліцію, стало відомо, що кривавий інцидент стався в Нью-Йорку, коли 35-річний Френк Снайдер стояв біля нічного клубу.

Відомо, що Hollywood Play отримав кулю у шию і ноги. Невідомі відкрили стрілянину з автомобіля, що проїжджав повз. Бригада швидкої допомоги доставила музиканта до лікарні, однак від отриманих поранень хіп-хоп виконавець загинув.

Поліція не впевнена, що метою стрільби був саме Снайдер. У репера залишилися дружина і донька.

Нагадаємо, американський репер Каньє Вест пішов з Twitter і Instagram. Причина такого кроку зірки поки що невідома.

Як повідомляв Знай.ua, популярний американський репер Lil Wayne випустив свій довгоочікуваний альбом Tha Carter V у п'ятницю, 28 вересня. Повідомляється, що цей альбом планувався вже 4 роки.

Також Знай.ua писав, під час концерту в Москві, Росія невідомий чоловік напав на американського репера Даніеля Ернандеса, відомого під псевдонімом Tekashi 6ix9ine. Про це повідомляє TMZ. Невідомий прорвався на сцену і спробував збити з ніг репера. Tekashi69 залишився стояти, а до бійки приєдналася його команда — вони почали лупцювати чоловіка.