Російський актор Михайло Боярский вважає, що ніхто не має права позбавляти звання "Заслуженого артиста Росії" через громадянську позицію. Він повідомив це про свого колегу Михайла Єфремова.

Деякі політики ініціюють позбавлення звання "Заслуженого артиста Росії" Михайла Єфремова після того, як він в інтерв'ю повідомив, що Росія відчуває "фантомні болі" після розпаду Союзу, а на зміну комуністичному мороку прийшов інший, "імперський".

Боярський заявив, що Єфремов отримав свої регалії виключно за творчі заслуги, які у нього не відняти.

"Ніхто не має права позбавляти артиста такого звання. Я абсолютно проти того, щоб людину, артиста позбавляли цієї нагороди. Творчість і його громадянські позиції — це абсолютно різні речі", - повідомив Боярський.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Сам російський актор Єфремов заявляє, що йому "по барабану" думка тих, хто не поділяє його позицію і ініціює позбавлення звання "Заслуженого артиста Росії".

Раніше повідомлялося, що відомий російський актор Михайло Єфремов продовжує публічно висловлювати свою антипутінську позицію, що періодично викликає на себе шквал гнівних коментарів в Росії.

У повідомленні говориться, що днями в Росії бурхливо відреагували на слова Михайла Єфремова про "імперському темряві" і "фантомні болі" країни після СРСР.

Так, член експертної ради з питань розвитку інформаційного суспільства при Держдумі Вадим Манукян у коментарі для росСМИ здивувався ставленням артиста Росії.

Нагадаємо, опального Єфремова можуть депортувати, Путін "образився". Актор не збирається мовчати.

Як повідомляв Знай. ua, скандального дружка Януковича не витримали навіть в Росії. Він додав, що екс-регіонал залишив Росію не з доброї волі.

Знай. ua писав, що скандальний дружок Януковича загримів за ґрати.