Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз модель опублікувала фотографії, зроблені за лаштунками показу Victoria's Secret. І якщо зазвичай ми звикли бачити модель серйозною і задумливою, то цього разу вона вразила запальним сміхом і милою посмішкою.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Белла Хадід опублікувала милі фотографії, мабуть, з закулісся показу Victoria's Secret. Дівчина сидить у гримерці в бюстгальтері і атласній кофтині-накидці. На деяких фото вона дивиться в камеру, а на інших зайнята своїми справами. Дівчина то весело сміється, то просто мило посміхається. На одному з фото вона скинула накидку і оголила пружне декольте. Всі фотографії чорно-білі, а крім Белли на них видно, як за її спиною метушаться люди.

Модель ніяк не підписала фотографії, а шанувальники почали їх коментувати, засипаючи Хадід лайками і компліментами. Фанатам сподобалася така природна усміхнена Белла.

"Ти така красива", "Твоя усмішка чарівна", "Ти досконалість", "Так красиво в кожній фотографії", "Гарна, як завжди", "Такий милий ангел", "У вас обличчя ангела, ви і є ангел, будь ласка, посміхайтеся частіше", "Чудово, як завжди", "Ви і Кендіс мої улюблені ангели", "Така красива жінка", "Вона буквально бездоганна", "Ви повинні стати наступною дівчиною Бонда", "Дуже схожа на Меган Маркл на цих фото", "Рідкісні моменти, коли Белла посміхається", - пишуть захоплені фоловери у коментарях під фото.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, Белла і Джіджі Хадід з'явилися на вечері в рамках Тижня моди в Нью-Йорку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.