Відома українська співачка Христина Соловій і найпопулярніший український відеоблогер Ян Гордієнко (ЯнГо), знялися в кліпі на пісню "Шкідлива звичка".

Нова відеоробота була опублікована на YouTube каналі співачки.

"Відео створено в рамках колаборації українських артистів і блогерів як спецпроекту до запуску YouTube Music в Україні". йдеться під роликом

Соловій Христина

За сюжетом героїня Соловій знайомиться з хлопцем у львівському трамваї.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Соловій Христина і Ян Гордієнко опинилися поруч у львівському трамваї, а лейтмотивом поїздки і навіяних нею спогадів стала нова пісня Христини" анотація до кліпу

Ян Гордієнко

У фіналі ролика Соловій виходить з трамвая, а молодий чоловік відправляється за нею.

Нагадаємо, нещодавно Каменських випустила пісню і кліп іспанською мовою під назвою "Peligroso", а тепер їздить по Штатам, у всю просуваючи її. Так, артистка побувала на церемонії вручення Латинської Греммі в Лас-Вегасі, позуючи на червоній доріжці в незвичному яскравому сукню.

Раніше ми писали, що відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати коротенький уривок з репетиції нового шоу. Так, артистка і ще дві дівчини з підтанцьовки потанцювали на стільцях, розкривши кілька пікантних моментів.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", молода українська виконавиця Олена Луценко представила шанувальникам свою нову відеороботу. Вийшов кліп на пісню "Над Україною".

Також портал "Знай.uа" писав про те, що днями вихователька дитячого садка з Баришівки, що на Київщині, Олена Савраненко під псевдонімом Alyona Alyona випустила кліп на нову пісню.