Відома канадська супермодель Вінні Харлоу, страждаюча вітіліго, яка нещодавно стала новим "ангелом" білизняного бренду Victoria's Secret, не перестає радувати своїх шанувальників новими фото. Так, на сторінці моделі в Instagram з'явився знімок, на якому дівчина позує в душі. Таким чином Вінні привітала всіх з Днем подяки.

На знімку модель позує в душі, обмотавшись білим рушником. В руці Вінні тримає сам душ і завзято сміється в камеру, видно, що у дівчини грайливий настрій. У душовій вона стоїть на одній нозі, другу підігнула. Довге волосся моделі розпущене і, як не дивно, сухе. У підписі до фото Вінні Харлоу привітала підписників з Днем подяки.

"2018 рік був для мене дуже красивим і емоційним роком. Сьогодні вранці я прокинулася з вдячністю за все життя. Мої друзі, моя родина і все благословення бога, яке подарували мені, я хочу подякувати вам. Кожен, хто підтримує мене, і піднімає мене в цій подорожі життя. Це нелегко для всіх, але уроки того варті. У нас є тільки трохи часу разом, і я від щирого серця хочу сказати, що люблю вас. Це те, про що я ніколи не говорила багато. Раніше я зберігала це. Але чому? Тепер я використовую ці слова набагато частіше, тому що, якщо ви не говорите це сьогодні, у вас може бути не завтра. Так що, я люблю вас. І дякую вам", - зворушливо підписала фотографію модель.

А шанувальники не залишилися байдужими і почали вітати Вінні Харлоу у відповідь і залишати безліч компліментів на її адресу. "Ти справжнє натхнення, Вінні", "І ми тебе любимо", "Ти дивовижна", "Супер", "І я тебе люблю. Спасибі, що ти є", "Ти така гарна, Вінні. Ніколи не дозволяй нікому говорити про себе по-іншому! Ти чудова дівчина!", "Я така щаслива за тебе, дитинко", "Ти неймовірна, дивовижна, прекрасна", - пишуть шанувальники.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, модель з неймовірними веснянками підкорила Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що модель з фізичною вадою стала ангелом Victoria's Secret.

Також портал "Знай.uа" писав, що відома модель Вінні Харлоу шокувала еротичними фото.