Відома американська співачка Дженніфер Лопес вибрала ефектний наряд для зйомок нового кліпу. Відповідне фото з'явилося в мережі.

Ефектні штани від українського дизайнера Наталі Зінько виглядають досить провокаційно. Такий образ був трендовим в 2000-х.

Секс-символ Голлівуду з'явилася на публіці в сірих широких штанях з високими стрінгами. Про це український дизайнер Зінько розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Раніше повідомлялося, що гаряча латиноамериканська співачка Дженніфер Лопес не упускає нагоди похвалитися черговим рішучим чином.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

На цей раз стильний look, який був дуже популярний в нульових, артистка продемонструвала на зйомках нового кліпу.

Зараз зірка працює над відео на трек, записаний спільно з DJ Khaled. На знімальному майданчику 49-річна Джей Ло з'явилася в білому топі і широких штанях сірого кольору. Штани артистки були приспущені на стегна і засвітили нижня білизна зірки і її апетитну попу.

Першим кадром зі зйомок артистка поділилася в сторіс свого Instagram.

На фото Джей Ло постає разом з DJ Khaled.

Лопес одна з небагатьох артисток, які доводять, що в 49 можна виглядати карколомно.

Нагадаємо, розкрито секрет ідеального тіла Дженніфер Лопес. Як тренується одна з найкрасивіших жінок світу?

Як повідомляв Знай. ua, голлівудська красуня засвітила апетитну п'яту точку. Зірка здивувала зовнішнім виглядом на зйомках з відомим репером.

Знай. ua писав, що Дженніфер Лопес позував фотографам без білизни і сорому. Співачка показала, як потрібно виглядати у 49 років.