Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, на якій позує в ліфті з валізами. При цьому геолокація до знімка свідчить про те, що Лорак у Києві.

На знімку Ані Лорак стоїть в ліфті і фотографує себе в дзеркало. На ній темна куртка-парка і штани. Поруч з нею на фото видно кілька валіз, мабуть артистка повернулася в Київ на тривалий час. Знімок Лорак не підписала і не розповіла, навіщо приїхала в Україну, адже тривалий час вона жила в Москві і гастролювала по російських містах. Може бути співачка повернулася на батьківщину, щоб залагодити питання з розлученням після зради чоловіка. Адже ходять чутки, що вони все-таки розлучаються.

Шанувальники почали коментувати нову публікацію на сторінці зірки. І якщо більшість російських шанувальників артистки пишуть їй компліменти та побажання, то українські фанати розлючені від повернення запроданки в Україну. Але є й ті, хто запрошує Лорак у свої міста на концерти і радіють її поверненню.

"Ця куртка – повний провал. Стиль жахливий. Зачіска взагалі "домогосподарка". Поміняйте стиліста. Неможливо дивитися. Раніше були всілякі зачіски, укладки, сукні, костюми. Зараз морок", "Так хочеться ваших концертів в Україні! Сподіваємося скоро", "Чекаємо з концертами по Україні", "Нарешті, блудна дочка", "Що вона тут забула, нехай сидить в своїй Росії", "Коли концерт в Києві?", "Яка Ви красива, Кароліна", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, "богиня" Лорак перестаралася з фотошопом, шанувальники не впізнають.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.